Sewertronics - SK

Sewertronics LEDRig UV LED vytvrdzovací systém na sanáciu kanalizácie, Ø 150-600 mm, max 200m

  • Prihláste sa alebo zaregistrujte pre získanie zľavy
  • Doprava nad 150€ bez DPH zadarmo
  • Záručný a pozáručný servis
  • Odborné poradenstvo
Potrebujete poradiť? 02/60103721

Sewertronics LEDRig UV LED vytvrdzovací systém na sanáciu kanalizácie, Ø 150-600 mm, max 200m

LEDRig

LED technológia pre účinnejšie UV vytvrdzovanie rukávov zo skleneného vlákna.


Rad vytvrdzovacích zariadení LEDRig je navrhnutý pre použitie s vložkami z polyméru vystuženého sklenými vláknami (GFRP) pri sanácii kanalizačných sietí. Patentovaná technológia chladenia spoločnosti Sewertronics umožňuje vysokú účinnosť LED modulov, čím zlepšuje celkovú dobu práce a vytvrdzovania v porovnaní s tradičnými systémami UV lámp.


LEDRig výrazne znižuje požiadavky na elektrickú energiu a náklady na pomocné zariadenia. Použite online aplikáciu Sewertronics na podávanie reporty a vytvorte si vlastné správy o vytvrdnutí z tabletu alebo mobilu priamo na mieste.


Výhody UV LED


Chytré a účinné moduly UV LED žiarenia

Vysoko účinné LED moduly berú to najlepšie z každého wattu energie, obmedzujú neproduktívne teplo a minimalizujú veľkosť požadovanej napájacej jednotky a zároveň zjednodušujú vaše pomocné zariadenia na mieste.


LED svieti, LED nesvieti. Žiadna zapaľovacia vzdialenosť.

Žiadne plytvanie časom s rozstupom zapaľovania lámp. Klasické riešenia UV lámp sú nútené nastaviť sekvenčné spúšťanie kvôli veľkému odberu energie pri zapálení lampy. Všetky moduly LEDRIG sú zapnuté súčasne, čo šetrí drahocenný čas pri každej práci.


Vypnite LED a vráťte sa domov.

UV LED moduly nedosahujú nebezpečné pracovné teploty. Akonáhle budete hotoví s vytvrdzovacou prácou, ste pripravení zložiť jednotku zo šachty a vrátiť sa domov. Ďalší faktor úspory času na zvýšenie efektivity v teréne. Vytvrdzujte viacero linerov jednoduchším a ľahším spôsobom.


LED vytvrdzovanie

  •  žiadne prestoje pri rozohrení
  •  Optimalizované rýchlosti vytvrdzovania
  •  Žiadne nebezpečenstvo zranenia v dôsledku horúcich častí
  •  Nevyžaduje veľký generátor
  •  Ušetrite čas na pracovisku


UV LED vytvrdzovanie od DN150 do DN600

Systém LEDRig je riešenie vytvrdzovania rukávov zo sklenených vlákien pre priemery od DN150 do DN600. Vysoká účinnosť technológie UV LED znamená, že je možné znížiť spotrebu elektrickej energie, zatiaľ čo zariadenie môže byť prenosnejšie a ľahšie sa používa. Jeho modulárna konštrukcia umožňuje implementovať rôzny počet UV LED modulov na prispôsobenie jednotky priemeru potrubia.

LEDRig má 200 m dlhý tlačný kábel namontovaný na navijaku opatrenom kolieskami tak, aby ho bolo možné prepraviť na pracovisko. Kompaktná riadiaca jednotka integrovaná v navijaku kábla dodáva energiu ôsmim UV LED modulom, ktoré tvoria kompaktné pole. LEDRig je vhodný na použitie v priemeroch od DN150 do DN600


Modulárny design

Moduly LEDRig UV LED sú navrhnuté tak, aby boli vzájomne prepojené nezávisle: jednotka môže ovládať od 4 samostatných modulov až po 8 modulov, vrátane modulu prednej a zadnej kamery.


On-line protokol

Jednotky LEDRig zaznamenávajú a ukladajú hlavné dáta z každej vytvrdzovacej práce. Naše online reportovacie funkcie, ľahko dostupné cez PC, tablet alebo mobil s pripojením k internetu, je webový systém, ktorý vytvára okamžité reporty, ktoré je možné editovať a prispôsobiť vašim potrebám, ktoré zahŕňajú: meno dodávateľa, klienta, názov projektu, adresa, čas a hodina, doba vytvrdzovania, LED hlavice, vstupné a cieľové šachty a logo dodávateľa/klienta. Parametre vytvrdzovania je možné všetky zlúčiť do jedinej správy alebo riešiť individuálne – tlak vzduchu, teplota vzduchu, teplota LED, rýchlosť vytvrdzovania, vzdialenosť atď.


Na pravej strane obrazovky je zobrazený náhľad zostavy. Ľavá strana zobrazuje rad nastavení a všetky parametre vytvrdzovania, z ktorých si môžete vybrať. Výslednou výstupnou správou je pdf súbor, ktorý je možné následne zaslať klientovi alebo ho uložiť pre vlastnú firemnú evidenciu.


Rýchlosti vytvrdzovania

Vytvrdzovací systém LEDRig je navrhnutý tak, aby bol všestranný a zároveň ponúkal optimálnu rýchlosť vytvrdzovania vzhľadom na svoju veľkosť a hmotnosť. Tieto rýchlosti budú závisieť od priemeru a hrúbky vložky. Všetky tieto hodnoty sú uvedené ako vodítko a môžu sa výrazne líšiť v závislosti od typu vložky a ďalších podmienok na stavenisku.


Patentovaný dizajn chladenia

LEDRig sa vyznačuje patentovanou konštrukciou na chladenie vytvrdzovacích modulov LED. Súprava špeciálne navrhnutých zväzkov a rebier pre rozptýlenie tepla produkovaného LED. Počet, rozmery a tvar týchto zväzkov boli študované na zaistenie optimálneho prenosu energie do vzduchu vo vedení. To sa bežne vykonáva kompresorom, ktorý tiež poskytuje potrebný tlak na zdvihnutie vložky do správnej polohy pred vytvrdnutím.


UV LIGHT ZDROJ
UV light zdroj
UV LED
UV-C špičková vlnová dĺžka
400 nm
Životnosť lampy (za 60 000 cyklov @ 15 m)
1000 h
ROZMERY A MATERIÁL

Rozmery (DxŠxV)
2459x90x90
Celková váha
18 kg (bez centrovacích lyžín)
Materiál
Hliník a polyamid
PRACOVNÝ ROZSAH
DN
DN150-DN600
Jadrové senzory
Vnútorný snímač teploty jadra, riadenie výkonu (voliteľné)
Snímač teploty vložky
IR bezkontaktní senzor (až 4 – voliteľné)
Ostatne snímané parametre
Snímač tlaku, Snímač teploty vzduchu
Živé zábery
Predná a zadná CCD kamera s objektívom s veľkou sveteľnostou a zorným polom 150 stupňou
ROZMERY A MATERIÁL
Rozmery (DxŠxV)
1121 x 833x 1515 cm
Celková váha
225 kg (vrátane 200 kabelu)
Materiál
Podvozok na báze nerezové oceli, hliníku, ABS
Podpora
Konštrukcia so 4 kolesami
POČÍTAČ
PLC
Siemens
DISPLAY
Hlavní monitor
10” nainštalovaný v rámci centrálnej jednotky
KONEKTIVITA
WI-FI pripojenie
2,4 GHz
Režim
AP
Prístup na internet
Socket RJ45 WAN, mobilní tethering cez USB
BEZPEČNOST
Auto-stop Funkcie
Áno
Núdzové zastavení
Áno, tlačidlo núdzového zastavenia nainštalované v riadiacej jednotke
Napájaní
Přídavný RCD spínač
POŽADAVKY NA NAPÁJENÍ
Napětí
110 – 230V 50/60 Hz
Požadavek na síť
E-type alebo Std. Schuko nástenná zásuvka
Připojení
5 m napájací kábel so systémom V-lock
Napájení
3000W
Požadavek na síť
Std. Schuko nástenná zásuvka
KABELOVÝ NAVIJÁK
Motorizovaný káblový navijakÁno
Centrálny kábel
200m (Standard)

Sewertronics - UV LED bezvýkopová oprava kanalizácie

Pracovali ste s týmto produktom? Nájdite si chvíľku a zanechajte nám recenziu. Recenzie vám pomáhajú pri výbere produktu a zlepšení našich služieb.

Poznámka: HTML tagy budú ignorované !!
    Zlé           Dobré
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In